Nieuwe ontwikkelingen door Covid-19

Sinds de “intelligente lockdown” in Nederland vanwege Covid-19 werkte ik vanaf half maart alleen online: telefonische consulten of consulten via beeldbellen. Voor de lockdown werkte ik heel weinig online en had ik alleen cliënten die in de buurt van mijn praktijken wonen. Doordat ik nu ook online werk kan ik cliënten in heel Nederland helpen en dat is een mooie nieuwe ontwikkeling. Ik werk nu niet meer alleen regionaal maar ook nationaal!

In mei mocht ik weer opstarten met de reguliere consulten en was het ook weer heel fijn om mijn cliënten te mogen ontvangen in mijn praktijk. Ik verwacht dat mijn werk in de komende jaren mooie mix wordt van offline en online begeleiding van cliënten!

Dus zoek je een diëtist met veel ervaring met onder andere overgewicht, obesitas of diabetes en met veel kennis over koolhydraatbeperking? Dan mag je altijd contact met me opnemen over de mogelijkheden, mailen kan naar: karin@karinherder.nl